Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

2011...................... ΤΕΛΟΣ

      Απολογισμός της χρονιάς που φεύγει σε λίγες ώρες..............
      Το 2010 τελείωσε δύσκολα,με απογοήτευση με αποχαιρέτησε.Το 2011 ήρθε με φόβο και αμφιβολία.....κάποια στιγμή έρχεται ηρεμία και εκεί που νομίζεις ότι όλα παίρνουν το δρόμο τους,έρχεται η απώλεια!!! Σοκ,παγώνεις,....θλίψη,μεγάλος πόνος,αλλά πρέπει να πάρεις αποφάσεις,όλα αλλάζουν,αναθεωρείς πολλά!!!
Διαδικαστικά και γραφειοκρατικά κρατούν το μυαλό σε εγρήγορση.....δεν έχεις χρόνο να πονέσεις ,το αφήνεις για αργότερα....ίσως αυτό βοηθάει να περάσει ο πόνος από πάνω σου χωρίς να σε καταβάλει ...........Αποδέχεσαι και πας παρακάτω,η ζωή κύκλους κάνει,........ένα κερί έσβησε!!!
Ξεμπερδεύοντας με τα γραφειοκρατικά ....η ζωή μπαίνει σε νέους ρυθμούς....η ρουτίνα επανέρχεται,η σταθερά που μας κάνει να αισθανόμαστε ασφαλείς,από κάπου να κρατιόμαστε......μοιάζει όλα να βαίνουν καλώς.......είναι έτσι;;;......νομίζω ότι αρεσκόμαστε στα εύκολα, τα δύσκολα θέλουν ρίσκο πρέπει να αποποιηθείς  τη ρουτίνα ,τη βολή σου........λίγοι το κάνουν!!! 

          Κάποια στιγμή ήρθε και το facebook!!
.......και έρχονται νέα δεδομένα...και αλλαγές γίνονται.....Το facebook φέρνει τους φίλους του facebook 
http://laverita-verita.blogspot.com/2011/12/facebook.html........φέρνει απίστευτα διαδικτυακά γλέντια....γέλιο πολύ,κλάμα πολύ (τα άσχημα πάντα τα αφήνω πίσω).....αλήθειες και ψέμματα!!!!
..........έφερε μαζί και δημιουργία,έδωσε,πήρε....στη ζυγαριά αυτά που έδωσε βαραίνουν περισσότερο από όσα πήρε.........
Κάποια στιγμή επανήλθα και εγώ!!! πού ήμουν;;;.....κάπου ξεχασμένη,αυτοεξορισμένη!!!


           Η χρονιά καταλήγει για όλους με δυσκολία και προβλήματα πολλά......
...........γιορτάζουμε;;; μοιάζει και αυτό να γίνεται από συνήθεια.Είναι έθιμο,κανείς δεν θέλει αλλά γίνεται,ρουτίνα και αυτό!!!Σκυθρωποί,κατηφείς όλοι,άνθρωποι που φορούν ψεύτικο χαμόγελο ,αλλά είπαμε είναι γιορτές πρέπει να είμαστε χαρούμενοι,........................είναι το έθιμο!!!

          Για μένα η χρονιά καταλήγει περίεργα......πήρε και έδωσε,με έμαθε,με δίδαξε,με ευχαρίστησε,με δυσαρέστησε,με λύπησε,με πόνεσε,μου χαμογέλασε πονηρά....κάπου στη στροφή μου έκλεισε το μάτι!!!......τα εισέπραξα όλα,τα έζησα όλα,ότι προέκυψε το βίωσα,....................................δεν αρνήθηκα τίποτα,δεν παραιτήθηκα από τίποτα..........


                 ΟΛΑ ΚΑΛΩΣ ΚΑΜΩΜΕΝΑ,Η ΖΩΗ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου