Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Χριστούγεννα 2011............


     Πέρασαν και αυτά τα Χριστούγεννα!!! Για άλλους η μέρα κύλησε ευχάριστα, με παρέα ή με την οικογένεια, για άλλους όχι. Άλλοι διασκέδασαν ,άλλοι πιο μοναχικά, άλλοι μετρώντας απώλειες, κάποιοι καλωσορίζοντας   νέα μέλη στην οικογένεια!!! Κάποιοι δούλευαν, υπήρξαν και άλλοι που δεν τα γιόρτασαν....δεν μπορούσαν;;;.......δεν ήθελαν;;;....ποιός ξέρει!!!......μακάρι τα επόμενα να είναι καλύτερα!!! Θα είναι;;;..........ε καλά τώρα, μέρα γιορτής είθισται  να ευχόμαστε άσχετα αν οι ευχές μας είναι πραγματοποιήσιμες ή όχι.
     Τι μας άφησε η μέρα;;; ....ένα χαμόγελο για όσους πέρασαν όμορφα, ένα φούσκωμα επίσης.......φάγαμε αρκετά ,ήπιαμε αρκετά, γελάσαμε, συναντηθήκαμε με συγγενείς και φίλους που είχαμε να δούμε από τα προηγούμενα Χριστούγεννα, θυμηθήκαμε κάτι από τα παλιά. Για όσους δεν πέρασαν καλά είχε μια πίκρα. Όταν δεν είσαι καλά οι γιορτές είναι πληγή σαν να ρίχνεις οινόπνευμα στο τραύμα ….πονάει!!!
     Ο απολογισμός ….πέρασαν και αυτά!!!... Του χρόνου μια από ίδια, κύκλους η ζωή κάνει, πάλι κάποιοι θα τα περάσουν καλά ή και καλύτερα, άλλοι χειρότερα.

      Ετοιμαζόμαστε για την Πρωτοχρονιά!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου