Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Αντρικό μυαλό ,άγνωστο ή όχι;;


    Πόσο καλά τους ξέρουμε;;;
     Είναι περίπλοκοι;;;
     Θέλουν αποκρυπτογράφηση;;;
    Δεν νομίζω, είναι πιο απλοί από εμάς ,αθώοι, όχι αγαθοί αλλά αθώοι, σκέφτονται  πιο απλά, πιο ξεκάθαρα, το αντρικό μυαλό δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα…. Τώρα αυτό είναι καλό ή κακό;;; Για μια γυναίκα θα ήταν ολέθριο, για τον άντρα είναι η πραγματικότητά του, η ζωή του ….
    Ο άντρας π.χ. πλένει το αυτοκίνητο, δεν γίνεται να σκεφτεί τίποτα άλλο, πλένει το κουκλί του , μόνο αυτό σκέφτεται….., θα κουρέψει το γκαζόν, πως είναι  δυνατόν να έχει στο μυαλό του και άλλα πράγματα, αδύνατον!! Η γυναίκα στον αντίποδα, μαγειρεύει, διαβάζει τα παιδιά ταυτόχρονα, μιλάει στο τηλέφωνο, φτιάχνει τη λίστα με τα ψώνια ,βάζει τα ρούχα στο πλυντήριο, μαζεύει τα παιχνίδια των παιδιών ,ανοίγει την πόρτα …..κάνει παρατήρηση στον άντρα  της γιατί δεν κουρεύει καλά το γκαζόν και σκέφτεται «τι να μαγειρέψω αύριο;»
     Στο αντρικό μυαλό μοιάζουν τα πράγματα πιο απλά, άσπρα ή μαύρα, ναι ή όχι, μπορώ ή δεν μπορώ, θέλω ή δεν θέλω, γίνεται ή δεν γίνεται κ.ο.κ. Η γυναίκα στον αντίποδα, υπάρχει  το γκρι , το ίσως, το μπορώ αλλά ….,το θα ήθελα αλλά…, το γίνεται αλλά…., …….κ.ο.κ.
    Οι άντρες παίρνουν αποφάσεις ,εκτελούν, πράττουν……Η γυναίκα στον αντίποδα, δύσκολα αποφασίζει, εκτελεί και πράττει αλλά ……..πάλι αυτό το αλλά……
     Αγαπούν άραγε;;; αγαπούν, αλλά δεν το λένε… το δείχνουν, αλλά  δεν το λένε, τη συνήθεια και αυτή!!!...σου λέει  «μα στο δείχνω, αν το πω τι θα αλλάξει;»….. πες το  εσύ άνθρωπέ μου ,για να στο ζητάει κάτι αλλάζει!!! Η γυναίκα στον αντίποδα…. και το λέει και θέλει να το ακούει…………        
  Όταν δεν μιλάει ….τι σκέφτεται;;………… δεν θα πει, που να χτυπιέσαι , αμίλητος………. σκέφτεται τα δύσκολα οικονομικά, υπάρχει πρόβλημα υγείας που το κρύβει, τον απέλυσαν………… πολλά μπορεί να είναι, αλλά δεν μιλάει…………Η γυναίκα και  πάλι στον αντίποδα ,τα λέει όλα , τα αναλύει, τα υπεραναλύει κάποιες φορές, διυλίζει τον κώνοπα……….. και το αποτέλεσμα;; πολύ απλό ,κάνει την ψυχοθεραπεία της!!!....δεν το κρατάει μέσα της και αυτό την σώζει!!
    Το αντρικό μυαλό είναι δολοπλόκο;;; όχιιιιι .......αυτό είναι γυναικείο προνόμιο!!!! αν θεωρείται προνόμιο..................πολλές φορές άντρες βρέθηκαν να απορούν με το τι περίπλοκες ,δολοπλόκες σκέψεις κάνει το γυναικείο μυαλό!!
   Μικρή ανάλυση για κάτι τόσο περίπλοκο όσο το ανθρώπινο μυαλό, αλλά τα βασικά  είναι αυτά……………τελικά είναι άγνωστο ή όχι;;;............χμμμ...λές;;

   Το συμπέρασμα …απλό ,είμαστε δύο πόλοι που έλκονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς ,θα κατέρρεε το σύστημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου