Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Ρε μπαγασάκο.....

      Απ' τα μικράτατα του ξεκινά,αλλά μετά τα 40 το πράγμα ξεφεύγει.
Θέλει συνέχεια νέο αίμα να τον θρέφει.Χτυπά μικρότερες ηλικίες απ' αυτή της συζύγου ή αν η σύζυγος είναι μικρή,συνομήλικες της....σίγουρα πάντως πολύ μικρότερες απ' αυτόν!!!

     Είναι άριστος στα ψέματα.Βέβαια καμιά φορά προδίδεται....μην ξεχνάμε τα πολλά ψέμματα θέλουν και γερή μνήμη!!!!

    Την σύζυγο άλλοτε την κρύβει,παίρνοντας το ρίσκο να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα,όταν η γκόμενα ζητάει να επικοινωνήσουν τις ώρες που αυτός είναι με την "νόμιμη"....πράγμα φυσικά που του είναι αδύνατον....ή όταν φανερώνει την σύζυγο της φορτώνει και κάποιο πρόβλημα.Ή ανοργασμική θα την πει, ή αδιάφορη προς αυτόν, ή ακόμα χειρότερα ότι τον απατάει. Σε κάθε περίπτωση η δικαιολογία είναι έτοιμη, δεν την χωρίζει είτε γιατί την λυπάται, είτε για χάρη των παιδιών του,αλλά αναζητά αλλού "παρηγοριά".Τον κακομοίρη!!!!!....σκέφτεσαι τώρα εσύ η χαζή.
Ο θύτης που γίνεται θύμα!!!!!!!!!!!!

    Χειρίζεται τις αγάπες του με μεγάλη μαεστρία.Ένας υπεύθυνος και παρών σύζυγος και πατέρας απ' τη μια, ένας εξαίρετος εραστής διαφόρων γυναικών απ' την άλλη.
Δεν ερωτεύεται.Τον έλκει το παιχνίδι,όπως ακριβώς η φλόγα την πεταλούδα.Έχει δουλέψει το τι λέει,πως το λέει...ακόμα και την φωνή του εξασκεί.Ξέρει που να την κάνει μελωδική,που μπάσα,που ψιθυριστή .....που να τονίζει και πόσο τις λέξεις.Γνωρίζει τι θέλει να ακούσει μια γυναίκα και της το λέει.Ξέρει πως να τις προσεγγίζει, εφόσον πολύ εύκολα αναγνωρίζει τον χαρακτήρα τους....μην ξεχνάμε είναι επαγγελματίας εραστής!!!!!!!!!!

   Όταν βρίσκεται εντός οικογενειακής στέγης,κλείνει τα κινητά.Πάντα έχει πάνω από ένα,συνήθως δύο,μπορεί και τρία.Οι γκόμενες ξέρουν το ένα.Αυτός στο σπίτι τα κλείνει όλα,λέγοντας σαν δικαιολογία στην σύζυγο, που δεν πρέπει να πονηρευτεί "....δεν θέλω να με ενοχλεί κανείς σπίτι μου, θέλω να ηρεμώ και να παν όλα να γαμηθούν".
Αν χρειαστεί να ανοίξει κινητό, ανοίγει το μη επικίνδυνο. Φροντίζει την οικογένειά του, είναι ένας καθ' όλα τυπικά παντρεμένος, μη παραλείποντας τα συζυγικά του καθήκοντα, άσχετα αν συχνά προβάλει σαν δικαιολογία "...είμαι κουρασμένος αγάπη μου". Πως να αποδώσει ο έρμος, όταν πριν λίγες ώρες το έδινε κατ' επανάληψη αλλού;;;

    Όταν βγει απ' το σπίτι, όλα αλλάζουν.Η δεύτερη παράλληλη ζωή του ξεκινά.Ανοίγει τηλέφωνα,χαμογελά και σκέφτεται "κορίτσια σας έρχομαι". Είπαμε λειτουργεί πάντα τις ώρες της δουλειάς.Οι συνάδελφοί του αποδέκτες αυτής της δεύτερης παράλληλης ζωής.Είτε θα υπάρξει η ευκαιρία για ένα γρήγορο πήδημα, ή η συναδελφική αλληλεγγύη θα βοηθήσει για να περάσει αρκετές ώρες με μια απ' τις "τυχερές" .Αν ο χώρος εργασίας προσφέρεται όλα αυτά γίνονται εντός αυτού,αν όχι πάει στα σπίτια τους, σπανιότερα ξενοδοχείο. 


      Σπάνια διατηρεί μία μόνο εξωσυζυγική σχέση.Είπαμε ότι δεν ερωτεύεται,αλλά για να είναι σίγουρος ότι δεν θα την "πατήσει", αναλώνεται μεταξύ δύο γυναικών και στρώνει το έδαφος για την πρώτη επιλαχούσα, ώστε η καρδιά να μην προλαβαίνει να αράξει κάπου!!!
Αυτές δεν γνωρίζουν φυσικά η μια την ύπαρξη της άλλης.Κάθε μια νομίζει είναι μοναδική.

    Θα ήταν ολέθριο να ερωτευθεί.Σκέτη καταστροφή.Θα του διέλυε το σπίτι και δεν το θέλει.Μοναδικός σκοπός να περνάει καλά, να τονώνεται. Από κάθε γυναίκα κάτι παίρνει.
Η κατάκτηση σημαίνει επιτυχία. Δεν μπορεί να δώσει πολλά, αλλά νομίζει ότι δίνει τα πάντα.
Πιστεύει ότι κάθε γυναίκα που περνάει απ' το κρεβάτι του, κάτι σημαίνει γι' αυτόν, ότι με τον τρόπο του την αγαπάει.Δεν καταλαβαίνει ότι δεν αγαπάει κανέναν άλλον, παρά μόνο τον εαυτό του.Η σύζυγος είναι το λιμάνι του, η ασφάλεια του για όταν θα κλείσει ο κύκλος των ανούσιων ερώτων!! Οι άλλες είναι αυτές που καταλαγιάζουν τις ανασφάλειες του.Αυτές που με τα χάδια και τα φιλιά τους, πολεμούν το τέρας που κρύβει μέσα του και τον κατατρώει.
Ξέρει ότι όλο αυτό έχει ημερομηνία λήξης και φοβάται πως όταν τελειώσει δεν θα αντέξει την μοναξιά της ψυχής του.Σκοπός του να μεγαλώνει το πάνθεον των γυναικών που πήδηξε για να έχει αναμνήσεις όταν δεν θα μπορεί να έχει δράση, μπας και σωθεί απ' το βύθισμα στην απελπισία συνηδειτοποιώντας ότι τελικά έζησε άσκοπα!!!

Η ζωή του ένα ατελείωτο πήγαινε-έλα.
Η ψυχή του να παλεύει στα σκοτάδια της.
Το κορμί του χορτάτο.
Αυτός, ένας συνηθισμένος άνθρωπος, μπορεί ο γείτονάς μας, ο συγγενής μας,ο δικός μας εραστής..........

ΑΧ ΜΠΑΓΑΣΑΚΟ......ΑΧ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου