Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ......ΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΧΑΟΣ!!!

Όλα γλυκά μπερδεύονται και άμα τα λύσεις σφύρα μου!!!
Σχέσεις πολλών ειδών,όλα για τους ανθρώπους είναι εξάλλου...
Φυσικά ότι ισχύει για τους άντρες,ισχύει και για τις γυναίκες,αλλά ως γυναίκα θα μιλήσω για τους άντρες.....Αυτοί οι άγνωστοι!!!
Σχέσεις συμφέροντος, πάει ο άλλος και την πέφτει στην πλούσια,τα γνωστά φρου φρου κι αρώματα αυτός,τα ακουμπάει γερά η άλλη.Καταδικασμένες ,κάποια στιγμή ή αυτή θα καταλάβει το ψέμα και θα τον στείλει,γιατί το φυσικότερο είναι ο τύπος να παίζει και με κάποια μικρότερη ή ο ίδιος δεν θα αντέξει άλλο θα τα χτυπήσει και θα φύγει (οι ματσωμένες είναι καταπιεστικές) ή αφού πάρει ότι θέλει ,άντε γειά !!! Αυτή αγάπησε αυτόν.Αυτός τα λεφτά της.Τι να πεις;;;

Κύριος σε μέση ηλικία.....ωχ ,εδώ έχουμε θέμα,συνήθως παντρεμένος. Ξενοκοιτάει πολύ,συχνά ξενοπηδάει κιόλας.Ζητά επιβεβαίωση ,φοβάται ότι η δύση του πλησιάζει και αρπάζει,ρουφάει νιάτα (πάει μόνο με νεώτερες,πολύ νεώτερες),παρατείνει νομίζει τα νιάτα του.Πανικόβλητος κάνει άπειρα λάθη.Συχνά η νεαρή ζητά κάτι παραπάνω,που ο φίλος μας δεν μπορεί να δώσει.Αυτή ονειρεύεται το νυφικό τούρτα,αυτός έχει γυναίκα,παιδιά,ζωή τακτοποιημένη....έχει όμως και τις ανασφάλειές του.Ή θα την διαλύσει η νεαρά,ίσως βρήκε άλλον να της προσφέρει ότι ζητάει,μπορεί και να κουράστηκε από τις διαρκείς δικαιολογίες του (μωρό μου θα την χωρίσω και θα παντρευτούμε),ή αυτός γιατί τα ζητούμενά της τον ξεπερνούν.Θέλει να περνάει καλά και μόνο αυτό,εκείνη θέλει να πάει τη ζωή της παρακάτω.

Αχόρταγος τύπος (λέγεται και αλλιώς αλλά τα γαλλικά και το πιάνο μου δεν μου επιτρέπουν να το πω..).Έχει ταυτόχρονα και μια και δύο και τρείς.......να σταματήσω;;;
Ε ρε γλέντια....το καλό ψέμα,θέλει και καλή μνήμη....ψέμα από δω,ψέμα από κει,ποια να πρωτοικανοποιήσει;;; μμμμμ.. καμμιά φορά γίνεται η στραβή,ξεμαλλιάσματα, φεύγουν τούφες στον αέρα....Αν τύχει να είναι και φίλες,εκεί να δεις!!!.....Αυτό που ποτέ δεν φταίει ο άντρας,αλλά πάντα η άλλη γυναίκα χρήζει ψυχιατρικής ανάλυσης.Είμαστε ηλίθιες,αυτός κοροιδεύει το σύμπαν,η ανυποψίαστη τι φταίει;;Πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες σε όλες και αυτές μασάνε.Συνήθως τις αποκαλεί όλες μωρό μου,εμ άσε μην μπερδευτούμε και τρέχουμε.

Αν τώρα συμβεί να είναι πολλά απ' αυτά ταυτόχρονα.....η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά,οι κοπέλες πάλι τα πόδια. Είναι παντρεμένος,είναι αχόρταγος και βρίσκεται στην επικίνδυνη ηλικία.
Κάτσε να πιάσω απ' την αρχή,μπερδεύτηκα.
Είναι παντρεμένος,αν το έχει και απ' τα νιάτα του,εεε σίγουρα στα ...ήντα του θα γλεντάει καλά και πολύ.Αν δεν το έχει από τα νιάτα του,συνήθως θα την κάνει μια δυο φορές και θα ηρεμήσει.Τα φοβάται τα δύσκολα.Αν όμως το έχει από τα νιάτα του,τότε γνωρίζει καλά την τέχνη.Πρύτανης του είδους!!!
Ξέρει να χειρίζεται το ψέμα,χρόνια το δουλεύει...Τα ώριμα χρόνια του,δίνουν εμπειρία,το πως θα χειριστεί μια πιτσιρίκα είναι βούτυρο στο ψωμί του.Ξέρει την τέχνη του έρωτα,μπορεί να την τρελάνει με την τεχνική του,της μιλάει όμορφα,της δίνει την ασφάλεια της αγκαλιά του,μπορεί επί μακρόθεν να ξεφεύγει από τα δύσκολα θέλω της.Όταν έρθει η ώρα και τελειώσει,πάει σε άλλη πιτσιρίκα.......Είπαμε,ΞΕΡΕΙ!!!

Αγάπη υπάρχει κάπου μέσα σε όλα αυτά;;; Αν έχει καρδιά αγκινάρα,τότε ναι,υπάρχει!!!

Μα τίποτα καλό δεν βρίσκω πουθενά;;;; Καμμία καλή,φυσιολογική σχέση;;;
Όποιος την δει ή την βρει να την φωτογραφίσει να την δω και εγώ!!!

Kύριοι μη με μαλώσετε ....είπα ότι τα ίδια ισχύουν και για τις γυναίκες,αν και πιστεύω η πλειοψηφία των γυναικών τυφλώνεται απ' τους παραπάνω άντρες και δεν ανταποδίδει τα ίσα!!!




Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ!!!!........ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.....

14 Φεβρουαρίου......
Για μένα είναι 21 χρόνια απ΄την στιγμή που για πρώτη φορά πάτησα το πόδι μου σε Δημόσια Υπηρεσία όχι σαν πολίτης,αλλά σαν υπάλληλος.
Κυρίως λοιπόν γιορτάζω τα 21 χρόνια μου στο Δημόσιο....βοήθειά μου...
Γιορτή των ερωτευμένων,αρκουδάκια,λουλούδια,προκλητικά εσώρουχα (μαύρα και κόκκινα κατά προτίμηση),κεριά,αφροδισιακά φαγητά (με προσοχή παιδιά,επικίνδυνα τα θαλασσινά) κ.λ.π.
Τι γιορτάζουμε ακριβώς;;;
Μήπως δεν γιορτάζουμε;;
Μήπως πιέζουμε το χαμένο συναίσθημα να βγεί στην επιφάνεια;;
Αν θέλω να κάνω έκπληξη στον σύντροφό μου και να στρώσω κόκκινο τραπεζομάντηλο,να βάλω το πονηρό εσώρουχο με το φιογκάκι στο επίμαχο,αλλά είναι 13 Δεκεμβρίου να μην το κάνω;;....Τα κεριά που αγόρασα τι να τα κάνω;;;.......Καλά ,θα τα έχω για τις διακοπές του ρεύματος.Εκεί να δεις ερωτική ατμόσφαιρα.Δεν έχεις να δεις τηλεόραση (σίγουρη μέθοδος αντισύλληψης,βλέπεις εσύ το αγαπημένο σου σήριαλ,ξενερώνει ο άλλος να περιμένει),δεν έχεις κομπιούτερ (πάει το FB φλερτ),αν έχεις μόνο ασύρματο στο σπίτι,ούτε να πάρεις τηλέφωνο μπορείς,οπότε τι μένει;;;; Προσεχτικά παιδιά,μην κάνουμε και άλλα παιδιά!!!
Έρχομαι λοιπόν πάλι στο κακό timing....εγώ θέλω στις 27 Ιανουαρίου,έχω μύδια,έχω κεριά,έχω διάθεση πολύ.....όλα τα έχω.....τι δεν έχω;;;.....
Μπορώ να γιορτάσω σήμερα;;
Γιόρτασε,αρκεί να μην ξεχάσεις την 14 Φεβρουαρίου.
Εντάξει λέω,θα το θυμάμαι.....
........και έρχεται η πολυπόθητη μέρα.....
Βγαίνω να πάω να ψωνίσω κάτι καινούργιο.Βρέχει του σκοτωμού (παπάκι εγώ).
Εντάξει,έστω και έτσι ,αγοράζω το φόρεμα με το σκίσιμο (θα το παίξω Χρονοπούλου,του αγοριού απέναντι πείτε του πως το θέλω),σε ένα πεζοδρόμιο ρίχνω και ένα πέσιμο ,έτσι για τσαχπινιά,ευτυχώς δεν χτυπάω,παίρνω και τα καινούργια μου τα μαύρα τα σέξυ τα εσώρουχα ,πάω ανθοπωλείο,πω πω παραγγελίες....μήπως είναι η γιορτή των ανθοπωλείων και τα έχω μπερδέψει;;;
Κάνω το σπίτι ανθοκομική έκθεση,το κρασί στην σωστή θερμοκρασία στο ψυγείο (έχω παρακολουθήσει ολόκληρη εκπομπή με συμβουλές από γνωστούς σομελιέ),ντύνομαι θεά!!!
Το τραπέζι άψογο,φτου σου κοπελάρα μου λέω,εγώ θα του κάνω το τραπέζι και αυτός θα μου κάνει ομορφιές...
Ένα ψιλοκρύωμα το έχω,αφού κυκλοφορούσα μες την βροχή,αλλά δε βαριέσαι,θα περάσουμε τέλεια σήμερα.Αυτό μετράει!!!
Τον ακούω έρχεται.
Σαν να ποζάρω σε περιοδικό ,στήνομαι.
Μπαίνει,κουρασμένος πολύ,έχει φάει όλη τη βροχή στο κεφάλι,φτερνίζεται,έχει κρυάδες.
38 μισό η θερμοκρασία του.....που είσαι Κωνσταντίνα να μας τραγουδήσεις;;
Κατευθείαν στο κρεβάτι (μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό),δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του.
Του φτιάχνω φιδέ,αντιπυρετικά,κομπρέσες.......39 και ανεβαίνει....όχι αυτό που θα ήθελα να ανέβει.Ο πυρετός ανεβαίνει!!!!
Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας,ψιθυρίζει.."αγάπη μου χρόνια μας πολλά"
Τον αφήνω να κοιμηθεί και πάω να μαζέψω,πιάτα,αφροδισιακά φαγητά,κεριά,λουλούδια,χαμένες ελπίδες για νύχτα αχαλίνωτου σεξ....βγάζω φόρεμα,κοιτάω τα μαύρα τα σέξυ εσώρουχά μου και γελάω...

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ........ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ......ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!